miércoles, 30 de diciembre de 2009

ACTIVITATS A L'AULA

A classe de Gestió i TIC, ens vem endinsar en el món de les activitats educatives.Jo, com molta gent imagino que desconeixíem aquests programes/serveis tot i que ara reconeixo... que a més a més de ser molt útils ( ja no parlo tan sols com a alumnes sinó desde la visió del mestre,com es pot observar en el Jclic),sinó també són programes que deixant de banda el que aporten lúdicament,alhora indirectament ajuden al nen/a anar més enllà del que a simple vista pot sembla un joc per passar l'estona.

JCLIC

El programa Jclic es tracta d'un programa format per un seguit d'aplicacions informàtiques que serveixen per dur a terme diferents activitats educatives com per exemple:associacions, exercicis de text,trencaclosques, ... Les activitats que estan organitzades per projectes,i alhora ordenades.
Exemples visuals del Jclic:





CRAYON PHYSICS:

Aquest programa o joc educatiu,es basa en el fet de crear objectes directament a la pantalla.Automàticament, el programa és capaç de reconeixe'l i l'integra amb els altres elements,interactuant entre ells.L'objectiu és que la boleta toqui l'estrella, i així a mesura que vas passant les "pantalles". Està comprobat ... és un vici!





i per últim : ART RAGE

Aquest és un programa idel per a aquelles persones que la pintura els apassiona, ja que es tracta d'un programa en que simulant un taulell d'un pintor(amb les seves eines ,diferents pintures,textures,colors,etc) donen la possibilitat de crear magnífics dibuixos i molt artístics!

No hay comentarios:

Publicar un comentario